Followers

Saturday, 26 November 2011

Dalam Kenangan- Cameron Highland

Assalamualaikum teman-teman...

Baru- baru ni che kay baru balik dr Cameron Highland iaitu pd 18,19,20 Nov 2011.. Percutian kali nie sempena untuk program kepimpinan da keperkasaan bersama MPP,PMP & JPK katernyer...^_^

Pengalaman Pertama bila menjejakkan kaki ke Cameronialah trun bas trus melayang...Rse kaki mcm x jejak kat bumi...X boleh berdiri pastu pening2...huhu... Rmai jer membe2 yg muntah2....eeeuuuiiii....hehehhe

By the way, che kay terasa teruja dengan keindahan Alam kt sana di tambah lagi dgn rse sejuk yg teramat...
So far boley than ag dgn sejuk nie sbb kampus tmpt che kay bljr ase sjuk cm nie lah...^_^

Aktiviti Malam plak, dngr perasmian oeh Dato Rektor....
siap men teka-teki...
ok guys che kay nk tnye stu soklan....
~10 +10+10= ?????
ceteka-ceteka..hahhahhahah

Nak tulis bnyak2 mcm x muat jer wall ni karang..haha...
dh mcm laporan lawatan lak..

Yang Paling best shopping tahap gaban...
Stu  Family che kay belikan cenderahti wat kenang-kenagan...

Okla, ni lah beberapa pic yg che kay dpt shoot....^_^...enjoy ur view k....


tmpt penginapan tok kami semua..








ladang teh..












flower farm...cntik2 semuanyer...






aiskrim berry

cactus farm

kt ladang strawberry


sdp gler wafer nie..totally jem strawberry..^_^

comel x kami???


Wednesday, 9 November 2011

~ceritera cintaku~

Kali ini che kay tlh  bertemu dgn insan baru yg mampu menyayangi diri che kay seadanya aq...
Macam lirik lagu stacy pulak dah....
Btw, i'm very hepy with this guy..
Kami declare pada 26.9.2011...
bersaksikan rumah Allah dengan lafaz bismilllah che kay menerimanye..
macam tarikh keramat lak kn..
Harap hbngan kali ini akn berkekalan smpi ke alam rumah tangga...
Mencintai seseorng dgn hati yg ikhlas bukan satu yg mudah.....
Banyak pengorbanan yg terpaksa dilakukan...masa, wang dan perasaan...
kami saling memahami antara stu sama lain.... itulah klbhan pada hbngan che kay kali ini...
Tapi kali ini, che kay begitu serius untuk meneruskan hbngan ini....
che kay akan  berusaha semampu yang boleh untuk  mengekalkan hubungan nie...
Sayang thankz sbb menyayangi kte....I luv u so much...
Moga hbngan nie mendpt restu dr keluarga.... tp memerlukan masa....
Harap syg dpt bersabar k.....
Ya Allah berilah kesempatan kali ini untuk ku merasai erti bahagia.....
Berikan aq cinta....Padamu ku Beresujud Ya Rabbi...
Hrapnya Berkekalanlah selama-lamanyer.....
Ni lah serba sdkit pic yg dpt diambil mse bufday this guy.....at  McD ..DP...^_^



Thankz my love....I'm gonna miz u so much...I luv u....^_^..